Om Göinge-Brobys Kursverksamhet:

 

ANMÄLAN HÖSTENS KURSER 2023 KLICKA HÄR

 

 - Vid kursstart måste du visa medlemsbevis samt vaccinationsintyg.

- För vissa kurser krävs viss förkunskap eller ålder på hunden. Se mer under respektive kursinformation.

- All kursanmälan sker digitalt via ett formulär här på hemsidan

Alla kurser annordnas i samarbete med Studiefrämjandet

- Alla våra kurser har begränsat antal deltagare. Oftast max 8 beroende på kurs. Detta p.g.a att vi vill hålla så hög kvalitet på kursen som möjligt och att du som deltagare får maximalt med tid från instruktören.

- Kursavgiften är lägre för kurser med Nybörjar/Allmän inriktning (800 kr) och lite högre för Tävlingsinriktade kurser (1000 kr)

- Anmälan till kurserna öppnar samtidigt vid förutbestämt datum och tid. På detta vis är det rättvist för alla och man kan inte föranmäla sig till någon kurs. Först till kvarn så att säga.

- Våra instruktörer är utbildade inom Svenska Brukshundklubben och har god erfarenhet inom området de utbildar. Se våra instruktörer under "Instruktörer"

- Anmälan är bindande, anmäl er inte om ni inte är säkra på att ni vill gå kursen.

- Kursavgiften ska vara betald 14 dagar (om möjligt) innan kursen startar. Detta p.g.a tidigare fall där folk anmält sig till flera kurser och sen inte dykt upp vid start.

 

Kontaktuppgifter till instruktörerna finns under "instruktörer". Uppkommer det problem och man inte kan delta var vänlig att kontakta styrelsen.

 

Har du frågor angående kurser/anmälan, hör av dig till Stina Bodén som är ansvarig för utbildningarna på telefonnummer 0708749454

 

Kursavgift:
Nybörjare/Allmän 800 kr. 

Tävlingsinriktad 1000 kr

Ungdomar under 18 har 200 kr rabatt på ordinarie pris.


Kursavgift betalas in via SWISH till nummer: 
123 152 57 81
Skriv i meddelandet:
Namn på kursen, ditt och hundens namn.

 

 

Hoppas vi ses!

Göinge-Broby BK

 

 

 

 


När vi behandlar dina personuppgifter följer vi bestämmelserna i dataskyddsreformen (GDPR). Dessa lagar har till uppgift att skydda din personliga integritet. På Datainspektionens webbplats kan du läsa mer.